Κοινωνία

04 Σεπτεμβρίου 2024 17:19

Αττική οδός: Κλειστά τμήματα όλη τη νύχτα

Ποια τμήματα του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της πρωτεύουσας θα παραμείνουν κλειστά και ποιος ο λόγος του αποκεισμού τους. Αναλυτικά οι εναλλακτικές διαδρομές.

Αττική οδός: Κλειστά τμήματα όλη τη νύχτα
-

Αποκλεισμοί τμημάτων θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ειδικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό, από το αποψινό βράδυ της Τετάρτης 04 και ώρα 22.00 έως και το αυριανό πρωί της Πέμπτης 05.09 και ώρα 06.00. Πιο συγκεκριμένα:

1. Κλειστός θα παραμείνει ο Συνδετήριος Κλάδος της Αττικής Οδού με τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού από το ύψος της Σήραγγας Βριλησσίων, συμπεριλαμβανομένης της Εξόδου Λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας (13) σε όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα.

  • Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
  • να προχωρήσουν ευθεία προς το Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέλθουν από την Έξοδο προς την Λεωφόρο Μαραθώνος (Κόμβος 15) και μέσω αυτής και της Λεωφόρου Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού Προάστια ή προς τα Νότια Προάστια ή και προς την Αθήνα / Κέντρο.
  • να προχωρήσουν ευθεία προς το Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του Συνδετήριου Κλάδου προς τη Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8 - χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Γεωργίου Κατεχάκη.
  • να προχωρήσουν ευθεία προς το Αεροδρόμιο έως και τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς την Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του Συνδετήριου Κλάδου (Κόμβος 16Κ) προς την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού.

Σημείωση: Ειδικά για τον αποκλεισμό της Εξόδου προς την Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας (13), οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την προηγούμενη έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης (Έξοδος 12).

2. Κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από την Λεωφόρο Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, και προς την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού, σε όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τα διόδια της Πεντέλης στην κατεύθυνση προς την Ελευσίνα, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο Κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας (Κόμβος 11) και να κατευθυνθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού.

3. Κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από την Λεωφόρο Δημοκρατίας (Κόμβος 7) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, σε όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τα διόδια της Λεωφόρου Δημοκρατίας (7) στην κατεύθυνση προς την Ελευσίνα, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο Κόμβο της Λεωφόρου Φυλής (Κόμβος 6) και να κατευθυνθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Σε ανακοίνωσή της, η παραχωρησιούχος εταιρία ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ροζ κοκαΐνη διακινούσαν νεαροί στην Αττική (εικόνες)

Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ Κουλέμπα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρόλεϊ προσέκρουσε σε κολώνα - Τραυματίστηκε ανήλικο παιδί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)