Αθλητικά

03 Σεπτεμβρίου 2024 17:50

ΑΕΚ: Πρόταση “μαμούθ” στον Μαρσιάλ – Πιέζει για Φοφανά

Δυο διαφορετικές περιπτώσεις φορ βρίσκονται σε πρώτο "πλάνο" για την Ένωση, η οποία προσπαθεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε η πώληση του Έκι Πόνσε.

ΑΕΚ: Πρόταση “μαμούθ” στον Μαρσιάλ – Πιέζει για Φοφανά
-

Την 7η της προσθήκη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ψάχνει η ΑΕΚ, η οποία παλεύει με «νύχια και με δόντια» να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Έκι Πόνσε. Η Ένωση εισέπραξε το ποσό-ρεκόρ των 9 εκατομμυρίων ευρώ από την Χιούστον Ντάιναμο, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Την δεδομένη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται «πυρετωδώς» για δυο περιπτώσεις. Η πρώτη, αυτή του Ντέιβιντ Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαρέσκα, με την ΑΕΚ να εντείνει τις τελευταίες ημέρες την πίεση, στέλνοντας στο « » τον εκτελεστικό διευθυντή της, Παναγιώτη Κονέ.

Οι Λονδρέζοι ζητούν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Ιβοριανού, ωστόσο δεν έχουν στα χέρια τους άλλη πρόταση για τον παίκτη και ψάχνουν απεγνωσμένα να ελαφρύνουν το πολυάριθμο ρόστερ τους. Η ΑΕΚ το γνωρίζει αυτό και θα ποντάρει πάνω στις ανάγκες των «μπλε», έτσι ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία οικονομικά συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές.

Πιο πρόσφατος στόχος από τον Φοφανά, φαίνεται να είναι ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν αρκετό καιρό στα ραντάρ τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού, με την Ένωση να του καταθέτει επίσημη πρόταση. Οι πληροφορίες μιλούν για συμβόλαιο ρεκόρ που με τα μπόνους ξεπερνά και αυτό του Λαμέλα. Αν και δύσκολη, η περίπτωση του είναι επιτεύξιμη καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τον Μάιο, με τους κιτρινόμαυρους να είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Την υπνώτιζε ο σύζυγος και την βίαζαν 51 άνδρες (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Ιερέας απείλησε την πρεσβυτέρα επειδή... μαγείρευε

Ρεμπέκα Τσεπτέγκι: Την περιέλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)