Κοινωνία

12 Αυγούστου 2024 23:45 Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2024 00:13

Φωτιές - Πάτημα Χαλανδρίου: Συγκλονιστική ανθρώπινη αλυσίδα με μάνικα (εικόνες)

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από χθες έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στο πέρασμά της

Φωτιές - Πάτημα Χαλανδρίου: Συγκλονιστική ανθρώπινη αλυσίδα με μάνικα (εικόνες)
-

Μάνικα Χαλάνδρι

Πύρινη κόλαση στην Αττική από την φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της Κυριακής και από τον Βαρνάβα πέρασε στην Πεντέλη, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε μέχρι το Πάτημα Χαλανδρίου και το πάτημα Βριλησσίων, όπου σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες.

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από χθες έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στο πέρασμά της. Δάση και περιουσίες έχουν γίνει στάχτη, δεκάδες άνθρωποι έχουν απεγκλωβιστεί από τα σπίτια τους.

Μια ανθρώπινη αλυσίδα με την μάνικα, έκαναν εθελοντές στο Πάτημα Χαλανδρίου, όταν μία επιχείρηση με οικοδομικά υλικά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι εθελοντές, σα να τους συντόνισε ένα αόρατο χέρι, ριψοκινδυνεύοντας, έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από το φλεγόμενο κτίριο στην προσπάθειά τους να το σώσουν.

Οχήματα - Ασαριώτης

Μάνικα Χαλάνδρι

Στην περιοχή ακούγονταν συνεχείς εκρήξεις λόγω των υλικών και επί τόπου είχαν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, πραγματοποιώντας ρίψεις.


Megafire η πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής - Κάηκαν πάνω από 100.000 στρέμματα

Η πρώτη εκτίμηση για την έκταση που έχει χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής, σε μια φωτιά που κατατάσσεται στις megafires. Αργά σήμερα το βράδυ αναμένεται η πρώτη εκτίμηση από την ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus.

Ειδήσεις σήμερα:


Φωτιά στην Αττική: Ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

Χαλάνδρι: Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας (βίντεο)

Τροχαίο στην Αρκίτσα: Νεαρός σκοτώθηκε μόλις έφυγε από το σπίτι του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)