Οικονομία

12 Αυγούστου 2024 11:35

Φωτιά στην Αττική: Τα πλοία θα δέσουν στο λιμάνι του Λαυρίου αντί της Ραφήνας

Τα πλοία θα δέσουν στο λιμάνι του Λαυρίου εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που καίει στην βορειοανατολική Αττική.

Φωτιά στην Αττική: Τα πλοία θα δέσουν στο λιμάνι του Λαυρίου αντί της Ραφήνας
-

Εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή στον Βαρνάβα και μαίνεται σε πολλές περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής καταγράφονται σημαντικές αλλαγές και στα δρομολόγια των πλοίων, ιδίως αυτών που βάσει του μέχρι πρότινος προγραμματισμού, θα έδεναν στο λιμάνι της Ραφήνας.

Τα πλοία τελικά έλαβαν σήμα και θα δώσουν στο λιμάνι του Λαυρίου. 

Στο λιμάνι του Λαυρίου αντί της Ραφήνας θα καταπλεύσουν, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τα πλοία superrunner jet, andros queen και Θεολόγος Π, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί σε πολλούς δρόμους της Αττικής για τη μεγάλη πυρκαγιά σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βορειοανατολική Αττική, και κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όλοι οι σημερινοί προγραμματισμένοι κατάπλοι και απόπλοι επιβατηγών πλοίων από και προς το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτρέπονται προς το λιμάνι του Λαυρίου.

Η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων θα γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική - Κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα: Αναβάλλεται η άφιξη παιδιών

Τροχαίο στην Αρκίτσα: Νεαρός σκοτώθηκε μόλις έφυγε από το σπίτι του

X - Προσωπικά δεδομένα: Προσφυγές κατά του πρώην Twitter

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)