Κοινωνία

02 Αυγούστου 2024 19:49

Αθήνα - Τελ Αβίβ και Βυρηττός: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις για λόγους ασφαλείας

Τι ανακόινωσε σχετικά με τις πτήσεις ο βασικός επενδυτής της αεροπορικής γραμμής. Πότε θα επανεξεταστεί το ζήτημα. Τι μπορούν να κάνουν όσοι αγόρασαν εισιτήρια.

Αθήνα - Τελ Αβίβ και Βυρηττός: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις για λόγους ασφαλείας
-

Μετά από μια μακρά σειρά από άλλες αεροπορικές εταιρίες, ο Έλληνας βασικός επενδυτής των αεροπορικών γραμμών της Αθήνας από και προς το Τελ Αβίβ και την Βυρηττό, ανακοίνωσε, την Παρασκευή το βράδυ, ότι και εκείνος αναστέλλει την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων δρομολογίων για λόγους ασφαλείας σχετιζόμενους με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Η εταιρία ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια, έως και τις 5 Αυγούστου..

Σύμφωνα με την εταιρία, οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια προς Βυρηττό και Τελ Αβιβ μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό της κέντρο.

Η εταιρία αξιολογεί διαρκώς τις εξελίξεις σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αεροπορικών αρχών και προχωρά αναλόγως σε προσαρμογές του προγράμματος της για τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμάς: Τα ονόματα για την ηγεσία μετά τον θάνατο του Χανίγια

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Η Εθνική κέρδισε και περιμένει

Πάτρα: Ζευγάρι πέθανε με λίγες ώρες διαφορά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)