Παράξενα

07 Ιουνίου 2024 11:46

Ρόδος: Η απολογία του Νορβηγού για την αγγελία που ζητούσε… συντροφιά σε Λύκειο

Τι υποστήριξε ο 53χρονος που ζητούσε μέσω αγγελίας, έξω από Λύκειο, «αδύνατη και κοντή μαθήτρια…Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι».

Ρόδος: Η απολογία του Νορβηγού για την αγγελία που ζητούσε… συντροφιά σε Λύκειο
-

Αρνείται τις κατηγορίες ο 53χρονος Νορβηγός ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους, έπειτα από ανάρτησή του στον πίνακα ανακοινώσεων σχολείου σύμφωνα στην οποία ανέγραφε, “αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ . Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα «Στενό». Πέμπτη 13:00”.

Έπειτα από καταγγελίες γονέων,  ο 53χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατικής”, ίδιος υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο.

Αναβλήθηκε η δίκη

Αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 η εκδίκαση ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεσης με κατηγορούμενο για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους έναν 53χρονο Νορβηγό.

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση του υπό τον όρο να μην προσεγγίζει σχολεία.

Φωτογραφία: rodiaki.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης για Μητσοτάκη: Χρυσός χορηγός του ο Κασσελάκης, δεκανίκι ο Βελόπουλος

Δήμος Μετεώρων: Υπάλληλος εμφανίστηκε μετά από 13 χρόνια - Είχε πάρει αναρρωτική άδεια

Ρόδος: Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστες μέσα στην θάλασσα (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)