Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 12:12 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 14:36

Πτώμα στο Σχινιά: Το τατουάζ, το βαρίδι και η πολυήμερη παραμονή στην θάλασσα

Ποια σενάρια εξετάζουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος μετά από αυτήν τη διαπίστωση. Πώς ακριβώς έγινε ο εντοπισμός της σορού από λουόμενους και η ειδοποίηση των Αρχών.

Πτώμα στο Σχινιά: Το τατουάζ, το βαρίδι και η πολυήμερη παραμονή στην θάλασσα
-

Την ταυτότητα του νεκρού σώματος το οποίο την Κυριακή 02.06 βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα ανοιχτά της παραλίας του Σχινιά με βαρίδι 10 κιλών στο πόδι, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού, η οποία τελούσε σε προχωρημένη σήψη, προέκυψε πως ο άνδρας ήταν στη θάλασσα τουλάχιστον 20 - 30 ημέρες.

Ο άνδρας ήταν 40-45 ετών, περιγράφεται ως ανοιχτόχρωμος και φέρεται να φορούσε τα ρούχα του (αθλητική φόρμα), είχε ένα χαρακτηριστικο τατουάζ, ενώ στο αριστερό του πόδι ήταν δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών, βάρους 10 κιλών. Η σορός του εμφανίστηκε στην επιφάνεια αφού φούσκωσε από την πολυήμερη παραμονή στο νερό.

Την σορό, σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, αντιλήφθηκε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό Σώμα αναφέροντας το γεγονός. Τα στελέχη του Λιμενικού ανέσυραν την σορό.

Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβιά μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας

Κακοποίηση μωρού στο Ηράκλειο: Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)