Κοινωνία

27 Μαΐου 2024 10:38

Θεσσαλονίκη – Λαδάδικα: Άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου

Πέντε άτομα επιτέθηκαν για άγνωστη αιτία σε υπάλληλο καταστήματος, αλλά και σε πολίτη που έσπευσε να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες ήταν μεθυσμένοι.

Θεσσαλονίκη – Λαδάδικα: Άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου
-

Άγριο επεισόδιο με θύμα έναν υπάλληλο νυχτερινού καταστήματος σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στα Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο έγινε γύρω στις 23:00, όταν πέντε άτομα επιτέθηκαν για άγνωστη αιτία σε υπάλληλο καταστήματος στην οδό Βεροίας και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Μάλιστα οι πέντε δράστες της άγριας επίθεσης δεν σταμάτησαν εκεί, αφού επιτέθηκαν και σε ένα άτομο που έσπευσε να βοηθήσει τον υπάλληλο.

Αυτόπτες μάρτυρες του άγριου επεισοδίου ανέφεραν στο thestival.gr πως οι πέντε άνδρες που χτύπησαν τον υπάλληλο είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως οι δράστες είχαν αποχωρήσει. Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού φέρει μώλωπες και εκδορές. Η ΕΛ.ΑΣ. “χτενίζει” το κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα – οχιά: Σε σοβαρή κατάσταση 50χρονος που τον δάγκωσε φίδι

Παναθηναϊκός – Σλούκας: Μπορείτε να μου πείτε μια καλύτερη ιστορία;

Ράφα: Το Ισραήλ παραδέχθηκε ότι “έκανε κακό” σε αμάχους

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)