Κοινωνία

20 Μαΐου 2024 18:10

Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας

Την απορία της, για τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη εξέφρασε η παιδίατρος του κοριτσιού στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας
-

Της Λίας Κοντοπούλου 

Την απορία της, για τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη εξέφρασε η παιδίατρος του κοριτσιού στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η παιδίατρος η οποία είχε εξετάσει τη Μαλένα μίλησε για ένα παιδί που «δεν την είχε προβληματίσει ιδιαίτερα, με μία κατάσταση εξαιρετική».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως όταν πληροφορήθηκε ότι το παιδάκι πέθανε νόμιζε ότι της έλεγαν λάθος όνομα και πως είχε πολύ μεγάλους προβληματισμούς για τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού.

Κατέθεσε πως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για ηπατική ανεπάρκεια της δημιούργησαν την αίσθηση ότι δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα
«Δεν νοείται ηπατική ανεπάρκεια μιας ημέρας . Δεν νοείται μην υπάρχει ίκτερος, το παιδί γίνεται κίτρινο, το καταλαβαίνει ακόμη και ο γονιός», τόνισε στην κατάθεσή της.

Μία ακόμα μάρτυρας κατέθεσε σήμερα στη δίκη, πρόκειται για μία νοσηλεύτρια, η οποία είπε ότι προσπαθούσαν όλοι στο νοσοκομείο να καταλάβουν πώς πέθανε αυτό το παιδί, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)

Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα

Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)