Media

Σήμερα 13:21

The 2Night Show: Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

The 2Night Show: Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

-

Απόψε, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ντένια Αγαλιανού, το μοντέλο του GNTM, που έγινε ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στις καλύτερες μεξικανικές σειρές, που προβάλλονται και στο Netflix. Πώς την έπεισε η συμπαίκτριά της στο παιχνίδι, Ιωάννα Ντέντη, να φύγει από την Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό; Πώς βρέθηκε στο Μεξικό και γιατί ήθελε να γυρίσει πίσω; Πώς έμαθε να μιλάει άπταιστα ισπανικά; Πώς κατάφερε να της δίνουν ρόλους Μεξικάνας και με ποιους διάσημους Μεξικανούς ηθοποιούς έχει συνεργαστεί; Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Τέλος, μιλάει για το χειροφίλημα που δέχτηκε στις Κάννες από τον Τζάστιν Μπίμπερ και αποκαλύπτει την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στην ελληνική σειρά «Famagusta». 

Ντένια Αγαλιανού

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο  Δημήτρης Κυρσανίδης ή αλλιώς «DΚ», ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρκούρ, αλλά και πετυχημένος ΥouΤuber. Πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν άρχισε να ασχολείται με το παρκούρ; Πώς κατάφερε να βιοπορίζεται από το άθλημα που τόσο αγαπάει; Γιατί είναι παρεξηγημένο το παρκούρ στην Ελλάδα; Πού κάνουν προπόνηση οι παρκουρίστες; Γιατί αρνήθηκε να πάει στο Hollywood; Τι θαυμάζει στον Μίλτο Τεντόγλου; Τέλος, μιλάει για την οικογένειά του και εξηγεί γιατί θα ήθελε να αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για το παιδί του, αλλά και για όλα τα παιδιά που τον ακολουθούν. 

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

The 2Night Show - Δείτε το trailer:

#The2NightShow

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)