Media

16 Σεπτεμβρίου 2024 10:20

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια και οι νέοι της συνεργάτες

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια και οι νέοι της συνεργάτες

-

Πρεμιέρα έκαναν το πρωί της Δευτέρας 16/09 οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανάμεσα σε αυτές και η “Super Κατερίνα” με την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με ανανεωμένη διάθεση, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε στο πλατό την ομάδα της και τους νέους της συνεργάτες, Στέφανο Κωνσταντινίδη και Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα ανάρτηση με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Ποζάρει στην αγκαλιά του

«Καλή σας ημέρα αγαπημένοι του τηλεθεατές. Καλή σεζόν, σαν να μην πέρασε μια μέρα! Φέτος κλείνουμε 4 χρόνια μαζί εδώ στο σπίτι μας στον Alpha. Και δεν σας έκρυψα τίποτα.  Μαζί μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα, πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές πιστεύω. Είναι σπάνιο να βάζεις μία παρέα κάθε μέρα στο σπίτι σου και να την έχεις συντροφιά και είναι μεγάλη μας τιμή.

Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και χωρίς κιτρινισμό. Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέθηκε τους συνεργάτες της στο πλατό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)