Media

29 Ιουνίου 2024 07:48

J2US Ημιτελικός: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν - Η τετράδα του μεγάλου τελικού

J2US Ημιτελικός: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν - Η τετράδα του μεγάλου τελικού

-

Το J2US φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, καθώς την επόμενη βδομάδα θα δούμε τον μεγάλο τελικό. Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του φετινού του κύκλου, στον οποίο έξι ζευγάρια έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τόσο την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, όσο και τις περισσότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Την ίδια στιγμή, αλλαγές είχαμε στην κριτική επιτροπή, καθώς στη θέση του Σταμάτη Φασουλή και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίοι απουσίαζαν από τον ημιτελικό για επαγγελματικούς λόγους, βρέθηκαν εκτάκτως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Όπως ανακοίνωσε στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης, έπειτα από τον συμψηφισμό βαθμολογίας και ψηφοφορίας, τα δυο ζευγάρια που αποχώρησαν από τον ημιτελικό του J2US είναι η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου.

Έτσι στον μεγάλο τελικό του J2US τα τέσσερα ζευγάρια που θα δούμε θα είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)