Media

30 Ιουνίου 2024 21:28

Πρεμιέρα για το "Power of Love": Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και η διαφορετική είσοδος των παικτών

Πρεμιέρα για το "Power of Love": Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και η διαφορετική είσοδος των παικτών

-

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 30/06 ο νέος κύκλος του “Power of love”.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είναι παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό από το σπίτι των αγοριών και μίλησε για την δύναμη της αγάπης και του έρωτα.

«Να είμαστε και πάλι μαζί. Δεν το περιμένατε τόσο σύντομα το ξέρω. Αυτές οι εκπλήξεις, αυτό το αναπάντεχο, αυτή η ανατροπή, είναι που είναι ωραίο στη ζωή. Σκεφτόμουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι αυτό που είπε ο Σοφοκλής πριν από χιλιάδες χρόνια. Υπάρχει μια λέξη που απελευθερώνει τον άνθρωπο από το βάρος και τον πόνο. Κι αυτή είναι η αγάπη. Ο Λάο Τσε είπε το 500 περίπου ότι το να ερωτεύεσαι κάποιον, σου δίνει δύναμη. Το να σε ερωτεύεται κάποιος, σου δίνει κουράγιο.

Για αυτό εσείς που μας παρακολουθείτε και έχετε βρει τον έρωτα και την αγάπη είστε πολύ τυχεροί. Εμείς θα βρούμε τον έρωτα και την αγάπη για αυτούς που δεν την έχουν για να γίνει η ζωή καλύτερη. Σας καλωσορίζω επισήμως στο νέο Power of Love από την Κωνσταντινούπολη…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη του “Power of Love”.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε στην Κατερίνα Καραβάτου για την πρεμιέρα του "Power of Love"

Στη συνέχεια στο πλατό την είσοδό τους έκαναν τα κορίτσια, τα οποία όμως φορούσαν μάσκα, ενώ μετά μπήκαν και τα αγόρια και παρακολουθήσαμε την πρώτη γνωριμία μεταξύ τους.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos