Celebrity

03 Ιουλίου 2024 15:19

Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για τη χρονική διάρκεια του επόμενου "Survivor" - "Υπάρχει μια σκέψη να..."

Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για τη χρονική διάρκεια του επόμενου "Survivor" - "Υπάρχει μια σκέψη να..."

-

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο "The Voice", στο "Survivor", στο "Power of Love" και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις το ριάλιτι επιβίωσεις να μειωθεί χρονικά την επόμενη σεζόν και να μην διαρκεί έξι μήνες.

"Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου αρέσει για παρουσιαστής ριάλιτι. Ας κάνει και το Survivor. Στο πλάνο για την επόμενη σεζόν προηγείται το The Voice. Δεν έχω ιδέα πότε θα προβληθεί το Exatlon.

Δεν ξέρω αν το Survivor θα προβληθεί για 3 μήνες την επόμενη σεζόν, υπάρχει μια σκέψη να μαζευτεί χρονικά. Γιατί είναι ζόρικο πρότζεκτ έξι μήνες. Σκέψου ότι το αμερικανικό διαρκεί 45 μέρες και το έπαθλο είναι 1 εκ. δολάρια" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Σε ερώτηση για το "Power of Love" ο Γιώργος Λιανός τόνισε: "Δεν πρόλαβα να το δω. Μου αρέσει η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση γιατί είναι και λίγο τσαχπίνα, είναι και λίγο τσούχτρα όταν πρέπει, πετάει τα σχολιάκια της και περνάω καλά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)