Γενικά

05 Απριλίου 2015 08:56

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο θρυλικός ντράμερ των Lynyrd Skynyrd

Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με τη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου.

-

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ντράμερ των Lynyrd Skynyrd, Robert Lewis Burns Jr., όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας της Τζόρτζια.

Το όχημα του 64χρονου, εξετράπη του δρόμου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, καθώς πλησίαζε μια στροφή χτυπώντας ένα ταχυδρομικό κιβώτιο και στη συνέχεια καρφώθηκε σε ένα δέντρο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Tracey Watson. Ο άτυχος μουσικός, ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια ενώ δεν φορούσε ζώνη αυτοκινήτου.

Ο Burns εμφανίστηκε μαζί με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Ρόνι βαν Ζαντ, τον μπασίστα Λάρι Τζάνστρομ και τους κιθαρίστες Γκάρι Ρόσινγκτον και Άλεν Κόλινς στα Noble Five και One Percent, προτού η μπάντα ονομαστεί Lynyrd Skynyrd. Έφυγε από το συγκρότημα πριν το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Nuthin Fancy» το 1975, καθώς είχε εξαντληθεί από τις περιοδείες.

Φαίνεται ωστόσο ότι κάποια κατάρα κυνηγά τους Lynyrd Skynyrd, καθώς το 1977, τρία μέλη του σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα, γεγονός που οδήγησε στη διάλυσή τους

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)