Fashion

Χθες 21:45

Victoria's Secret: Τα "αγγελάκια" που θα περπατήσουν στο catwalk & οι αλλαγές που θα έχει το φετινό show (Photos - Video)

Victoria's Secret: Τα "αγγελάκια" που θα περπατήσουν στο catwalk & οι αλλαγές που θα έχει το φετινό show (Photos - Video)

-

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, οι «άγγελοι» της Victoria's Secret επιστρέφουν για το σόου του 2024 στη Νέα Υόρκη. Η Victoria's Secret ακύρωσε το σόου το 2019 λόγω χαμηλής τηλεθέασης αλλά κι επειδή η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο μίας σοβαρής διαμάχης, αλλά φέτος, ετοιμάζεται το comeback.

Το 2020, οι New York Times διερεύνησαν καταγγελίες που αφορούσαν μια κουλτούρα μισογυνισμού στην εταιρεία. Επιπλέν, το 2018, ο Ed Razek, τότε διευθυντής μάρκετινγκ της L Brands, δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την άποψή του ότι το brand δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει «τρανσέξουαλ» στο σόου του.

Η εταιρεία χωρίστηκε από την L Brands το 2021 και έκτοτε έχει κάνει προσπάθειες να ανανεώσει την προσέγγισή της και να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον των γυναικών.

Οι αλλαγές, είναι οι εξής: Στην ανακοίνωσή της τον Μάιο, η Victoria's Secret δήλωσε ότι θέλει ένα σόου που να αντικατοπτρίζει τη σημερινή πραγματικότητα.

«Διαβάσαμε τα σχόλιά σας και σας ακούσαμε», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στο Instagram για το διάσημο σόου. «Το Victoria's Secret Fashion Show επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα, συν όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε—τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική διασκέδαση και άλλα πολλά! Μείνετε συντονισμένοι… γίνεται όλο και πιο εμβληματικό από εδώ και πέρα» γράφει. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η Victoria's Secret ανακοίνωσε ότι το σόου της θα περιλαμβάνει αποκλειστικά γυναικείο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με πρωταγωνίστρια την Cher.

«Είναι ο κόσμος των γυναικών, οπότε είναι φυσικό ότι δεν μπορείς να έχεις μια επίδειξη μόδας χωρίς τη μητέρα της μόδας—@Cher!» έγραψε η Victoria's Secret στο Instagram τον περασμένο μήνα.

Η K-pop σταρ Λίσα και η τραγουδίστρια-στιχουργός Τάιλα θα είναι επίσης ανάμεσα στις μουσικούς που θα εμφανιστούν στο φετινό σόου.

Όσο για το ποιες θα δούμε στην πασαρέλα; Η Victoria's Secret ανακοίνωσε ότι οι Τζίτζι Χαντίντ, Μαϊόβα Νίκολας, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Μπεχάτι Πρίνσλου, Τζάσμιν Τουκς, Άσλεϊ Γκράχαμ, Παλόμα Έλσέσερ και Ντέβιν Γκαρσία είναι μερικά από τα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα. Σημειώνεται δε, πως φέτος θα περπατήσει στη διάσημη πασαρέλα για πρώτη φορά Ελληνίδα και πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Φακιδάρη.

Η Τάιρα Μπανκς, πρώην μακροχρόνια παρουσιάστρια του «America's Next Top Model», θα περπατήσει επίσης στην πρώτη της πασαρέλα μετά από 20 χρόνια. Εντυπωσιακή αναμένεται και η επιστροφή της Αντριάνα Λίμα, με την εταιρεία να ανεβάζει σχετικό βίντεο:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι  τοφετινό σόου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, θα μεταδοθεί από το Amazon Prime Video και το Amazon Live. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στις σελίδες της Victoria's Secret στο Instagram, TikTok και YouTube.


Το σόου ξεκινά στις 1:30 πμ ώρα Ελλάδος και η πασαρέλα των κοριτσιών θα αρχίσει στις 2 τα ξημερώματα.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)