Fashion

Χθες 18:45

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα καλλονή που θα περπατήσει στο catwalk της Victoria’s Secret & οι φωτογραφίες με τα διάσημα "αγγελάκια"

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα καλλονή που θα περπατήσει στο catwalk της Victoria’s Secret & οι φωτογραφίες με τα διάσημα "αγγελάκια"

-

Η Ανθή Φακιδάρη είναι η Ελληνίδα μοντέλο που κάνει έχει ανοίξει τα φτερά της τα τελευταία 2 χρόνια στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Giorgio Armani και Ferrari. Απόψε, η ίδια θα είναι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που θα φορέσει και τα φτερά της Victoria’s Secret στο εντυπωσιακό show που θα πραγματοποιηθεί μετά από 5 χρόνια απουσίας! Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι το show θα αρχίσει στις 2.00 π.μ, ώρα Ελλάδας.

H Ανθή Φακιδάρη έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει αναρτήσεις στο Instagram από τα backstage και την βλέπουμε να ποζάρει με διάφορα διάσημα "αγγελάκια", όπως η Κάντις Σουάνπολ! 

Who is Who - Το bio της Ανθής Φακιδάρη

Η Ανθή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, έχει ρίζες από την Κρήτη από την πλευρά του πατέρα της και από τα Τρίκαλα από την πλευρά της μητέρας της. Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε τυχαία. Η ίδια επισκέφτηκε τον πατέρα της στο στούντιο του Alpha, όπου εργαζόταν ως κάμεραμαν, κι εκεί της είπαν ότι είχε όλα τα φόντα για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Τα υπόλοιπα, ανήκουν στην ιστορία!

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις αλλά και φωτογραφίες της:

ανθη

ανθη

ανθη

Ανθή

Ανθή

Ανθή

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)