Celebrity

Σήμερα 08:30

Λίαμ Πέιν: Η μητέρα του γιου του, Σέριλ Κόουλ ξεσπά! "Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του"

Λίαμ Πέιν: Η μητέρα του γιου του, Σέριλ Κόουλ ξεσπά! "Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του"

-

Στα 31 του χρόνια, ο Λίαμ Πέιν άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Η Σέριλ Κόουλ, η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, αντέδρασε στον τραγικό χαμό του τραγουδιστή ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του όπου φαίνεται ξαπλωμένος με τον γιο τους.

Να αναφέρουμε πως η Σέριλ Κόουλ και ο Λίαμ Πέιν ήταν ζευγάρι από το 2016 έως το 2018 και είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μπερ.

«Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω ευγενικά σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.

Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και μια διασημότητα, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και ένας πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο Μπερ θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του.

Δείτε επίσης - Λίαμ Πέιν: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του - "Σε αγαπούσα άνευ όρων"

Σας ικετεύω να σκεφτείτε ποια είναι η χρησιμότητα κάποιων από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όλους όσους έμειναν πίσω να μαζέψουν τα κομμάτια. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας.

Παρακαλώ δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία», έγραψε στην ανάρτησή της η Σέριλ Κόουλ για τον αδικοχαμένο, Λίαμ Πέιν.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)