Celebrity

Σήμερα 08:17

Οι "One Direction" αποχαιρετούν τον Λίαμ Πέιν: Συγκινεί το "αντίο" του συγκροτήματος

Οι "One Direction" αποχαιρετούν τον Λίαμ Πέιν: Συγκινεί το "αντίο" του συγκροτήματος

-

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί ο αδόκητος χαμός του πρώην μέλους των One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/10) ο Χάρι Στάιλς, ο Νάιλ Χόραν, ο Ζέιν Μάλικ και ο Λούις Τόμλινσον, αποχαιρέτησαν με μια κοινή δήλωσή τους τον πρώην συνοδοιπόρο τους στους One Direction.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες δήλωσαν "εντελώς συντετριμμένοι" από τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, τον οποίο αποκαλούσαν "αδελφό τους".

"Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Λίαμ. Με τον καιρό και όταν όλοι είναι σε θέση, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε βαθιά.

Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Λίαμ" ανάφερε χαρακτηριστικά η δήλωση των One Direction, που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

one

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)