Celebrity

Χθες 19:59

Λίαμ Πέιν: Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το νεκρό σώμα του

Λίαμ Πέιν: Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το νεκρό σώμα του

-

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν, του τραγουδιστή και πρώην μέλους του διάσημου συγκροτήματος One Direction. Ο 31χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή και υπέστη κάταγμα στο κρανίο και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φωτογραφίες από το δωμάτιο που έμενε ο 31χρονος, αλλά και φωτογραφίες του άψυχου σώματος του τις οποίες έφερε στο δημοσιότητα ο ιστότοπος TMZ.

Το άρθρο ανέφερε: «Το TMZ απέκτησε μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Λίαμ στο ξενοδοχείο, με τραπέζια και καρέκλες κοντά του. Δεν δείχνουμε ολόκληρο το σώμα, αλλά φαίνεται καθαρά το τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό του χέρι και ένας σκορπιός στην κοιλιά του».

Ωστόσο, το TMZ αφαίρεσε γρήγορα τις φωτογραφίες μετά από θύελλα αντιδράσεων, που στη συντριπτική πλειοψηφία χαρακτήριζαν την ενέργεια ως «ντροπή».

Η ιστοσελίδα αργότερα τροποποίησε το άρθρο, γράφοντας: «Το TMZ έχει δει μια φωτογραφία που δείχνει το σώμα του Λίαμ στο ξενοδοχείο με τραπέζια και καρέκλες κοντά. Φαίνονται καθαρά τα τατουάζ του – ένα ρολόι στο αριστερό χέρι του και ένας σκορπιός στην κοιλιά του – που μας βοήθησαν να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες αναφορές από μάρτυρες».

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)