Celebrity

Σήμερα 11:28

Μίλτος Μακρίδης: Η on air εξομολόγηση - "Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά"

Μίλτος Μακρίδης: Η on air εξομολόγηση - "Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά"

-

Τη λύπη και τη συναισθηματική του φόρτιση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, εξέφρασε ο Μίλτος Μακρίδης στον αέρα της εκπομπής Weekenders το πρωί του Σαββάτου.

"Είμαι πολύ ταραγμένος, πολύ φορτισμένος ψυχικά με όλη την ειδησεογραφία... Παρακολουθούσα χθες τα δελτία και φορτίστηκα πολύ. Τα βλέπω όλα σε συνδυασμό και με τα Τέμπη και με τον χαμό του ποδοσφαιριστή, το τι πέτυχε η Εθνική, το τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή αυτό στην Κέρκυρα με τους εφοριακούς. Πόσο έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους; Όλο αυτό μαζί δεν ξέρω.

Έλειπα 20 χρόνια από την τηλεόραση και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που είμαστε στον αέρα συνέχεια αντιμετωπίζουμε κάποιου είδους «κρίσεις» και σκεφτόμουν πώς θα πρέπει να στεκόμαστε εμείς απέναντι σε αυτά. Ο ένας τρόπος είναι να αρχίζουμε να καταγγέλλουμε και να σηκώνουμε το δάχτυλο προς τους άλλους, ο άλλος τρόπος είναι να δώσουμε τη δική μας οπτική για τη ζωή.

Όταν αρχίσαμε την εκπομπή, πέσαμε με τα μούτρα στη σκαλέτα και δεν κάναμε το σημαντικότερο: το συμβόλαιο με τους τηλεθεατές. Τι εκπομπή φανταζόμασταν να κάνουμε όταν ξεκινήσαμε; Πόσα επεισόδια έχουμε ακόμα; 70; Εγώ δεν ξέρω αν μετά από αυτά τα 70 επεισόδια θα ξαναβγώ εγώ στην τηλεόραση. Δεν το γνωρίζω αυτό. Άρα είναι η ευκαιρία να δώσω το στίγμα μου, μπορεί να μην έχω άλλες, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.

Σκεφτόμουν τέτοια πράγματα. Τι θα ήθελα να μας έχει μείνει από αυτή την εκπομπή στο τέλος της χρονιάς, τι επίγευση θα θέλουμε να μας μείνει. Ότι κάναμε τι; Αν μπορούσα να κάνω μία δήλωση και να το κλείσουμε, εγώ την εκπομπή την κάνω για τα παιδιά σας, για τα παιδιά μας, σε αυτούς νιώθω υπόλογος" είπε, μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Μακρίδης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos