Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 15:20

Φώτης Σεργουλόπουλος για Χρήστο Σαντικάι: "Τον κάλεσα δύο φορές στην εκπομπή και δεν ήρθε, κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει λάθος"

Φώτης Σεργουλόπουλος για Χρήστο Σαντικάι: "Τον κάλεσα δύο φορές στην εκπομπή και δεν ήρθε, κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει λάθος"

-

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (07/10) στην πρεμιέρα του "The 2Night Show" και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να καλέσει στην εκπομπή του τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ εξήγησε τους λόγους που δεν θα το έκανε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάλεσε στην εκπομπή του τον Χρήστο Σαντικάι δύο φορές, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν ήρθε.

"Δεν λύνω τις διαφωνίες μου τηλεοπτικά" απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε: "Τον Χρήστο Σαντικάι κάλεσα δύο φορές και δεν ήρθε. Κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει λάθος και τον κάλεσα και πέρυσι και πρόπερσι. Όχι να του ζητήσω απόλυτα συγγνώμη. Επειδή αυτό έγινε τηλεοπτικά, ήθελα να τον δω τηλεοπτικά. Μπορεί να γίνει".

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της κόντρας του Μάρκου Σεφερλή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει ένα βίντεο από το παρελθόν, όπου ο παρουσιαστής σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)