Celebrity

06 Οκτωβρίου 2024 15:00

Η Ρένια Λουιζίδου για τον σύζυγό της: "Δε μπορείς να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια να μην τον χάσεις"

Η Ρένια Λουιζίδου για τον σύζυγό της: "Δε μπορείς να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια να μην τον χάσεις"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής βρέθηκε η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξή εφ΄όλης της ύλης στην Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της.  

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της που είναι μαζί 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.  

Διαβάστε επίσης! Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε τους δύο αγαπημένους τηλεοπτικούς ρόλους που έχει υποδυθεί

«Είμαι πολλά χρόνια με τον άντρα μου και η σχέση μετακινείται, δεν είναι ίδια που ήταν πριν 20 χρόνια. Εμείς δεν ήμασταν ίδιοι με τώρα, οι ηλικίες μας δεν είναι οι ίδιες, απλώς προσπαθείς να πηγαίνεις προς την ίδια κατεύθυνση με τον άλλον, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά…

Το ζήτημα σε μία σχέση είναι να πηγαίνεις παράλληλα με τον άλλον στο ίδιο μέρος. Ο έρωτας έχει ένα κομμάτι εγωισμού που η αγάπη δεν το έχει. Ένα κομμάτι κτητικό, που η αγάπη δεν το έχει. Είμαστε 30 χρόνια με τον σύζυγό μου, δε μπορείς να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια να μην τον χάσεις. Θα είχες τρελαθεί. Αφήνεσαι στο επόμενο στάδιο, που είναι αγάπη και ό,τι θυμάσαι από τη φόρα που είχες με τον έρωτα. Είναι μακελειό να κυνηγάς τον άλλο 30 χρόνια. Είναι τρέλα», είπε μεταξύ άλλων η Ρένια Λουϊζίδου.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα μετά το 3:14 λεπτό:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)