Celebrity

Σήμερα 13:43

Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

-

Στιγμές ευτυχίας για την Ήρα Κατσαντώνη, κόρη της Ελπίδας και του Στάθη Κατσαντώνη, αφού έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια με μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου.

"The journey is its own reward” Homer. Welcome home Odyssey. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου @panagiotispsathas που ήταν δίπλα μου με απόλυτη σιγουριά σε όλο αυτό το μακρύ ταξίδι… χωρίς εκείνον τίποτα δεν θα ηταν το ιδιο… είμαι ευγνώμων" έγραψε η Ήρα Κατσαντώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα και μερικά στιγμιότυπα με τον νεογέννητο.

Θυμίζουμε πως η Ήρα Κατσαντώνη είχε βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς στις 21 Απριλίου του 2023 είχε αποκαλύψει πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον 8ο μήνα.

"21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγειά μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!", είχε γράψει χαρακτηριστικά τότε η Ήρα Κατσαντώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)