Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 18:49

Diddy: "Τα ονόματα των συνεργών του θα σας σοκάρουν" δήλωσε ο δικηγόρος των φερόμενων θυμάτων του

Diddy: "Τα ονόματα των συνεργών του θα σας σοκάρουν" δήλωσε ο δικηγόρος των φερόμενων θυμάτων του

-

Η λίστα των συνεργών του Sean 'Diddy' Combs περιλαμβάνει σημαντικά και γνωστά ονόματα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τα φερόμενα θύματα του 54χρονου ράπερ. Αγωγές από 120 κατήγορους θα αναφέρουν διάσημα ονόματα, εταιρείες καθώς και άτομα που γνώριζαν ή επωφελήθηκαν από τα υποτιθέμενα εγκλήματα του Diddy, όπως δήλωσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Οι καταγγελίες αναφέρουν επίσης τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρείες και ξενοδοχεία που φέρονται να συνέβαλαν στις παράνομες δραστηριότητες του Combs. «Θα αποκαλύψουμε τους συνεργούς που επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα επιδιώξουμε το ζήτημα αυτό, ανεξαρτήτως του ποιος εμπλέκεται σύμφωνα με τα στοιχεία», τόνισε ο Μπάζμπι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Χιούστον και πρόσθεσε: «Η μέρα θα έρθει που θα αποκαλύψουμε ονόματα πέρα από τον Sean Combs, και υπάρχουν πολλά ονόματα.

Η λίστα είναι ήδη μεγάλη… Τα ονόματα θα σας σοκάρουν». Ο Μπάζμπι ανέφερε επίσης ότι οι μισοί κατήγοροι είναι άνδρες και ότι οι περισσότερες φερόμενες επιθέσεις έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Τζόρτζια και τη Φλόριντα. Πολλές από τις κατηγορίες συνδέονται με τα διαβόητα ετήσια White Parties του Combs, ενώ οι καταγγελίες χρονολογούνται από το 1991, με το νεότερο υποτιθέμενο θύμα να είναι μόλις εννέα ετών.

«Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό τους – περίεργες ουσίες, ναρκωτικά που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ», πρόσθεσε ο Μπάζμπι και είπε επίσης: «Μία από αυτές που συνεχίζει να εμφανίζεται είναι το Xylazine, ή tranq, το οποίο σύμφωνα με την έρευνά μας είναι γνωστό ως ηρεμιστικό για άλογα».

«Όπως έχει τονίσει η νομική ομάδα του κ. Combs, δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε αβάσιμη κατηγορία σε αυτό που έχει μετατραπεί σε μια αλόγιστη 'δίκη' από τα ΜΜΕ», δήλωσε η Έρικα Γουλφ δικηγόρος του Combs, στο Page Six.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά και απόλυτα ως ψευδή και δυσφημιστική οποιαδήποτε κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά οποιονδήποτε, περιλαμβανομένων ανηλίκων.

Περιμένει με ανυπομονησία να αποδείξει την αθωότητά του και να αποκαταστήσει τη φήμη του στο δικαστήριο, αν και όταν κατατεθούν και κοινοποιηθούν κατηγορίες, όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί βάσει των αποδείξεων και όχι εικασιών», πρόσθεσε.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)