Celebrity

Χθες 10:08

Κιάρα Φεράνι: Τα πρώτα λόγια κατά την άφιξη της στην Ελλάδα και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα

Κιάρα Φεράνι: Τα πρώτα λόγια κατά την άφιξη της στην Ελλάδα και η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα

-

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/10 η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα influencer θα παρουσιάσει την συλλογή με τα καλλυντικά της στη χώρας μας σε γνωστά πολυκαταστήματα, αύριο Πέμπτης 3/10 στις 18:00 μ.μ.

Διαβάστε επίσης! Κιάρα Φεράνι: Κατέφθασε στην Ελλάδα (Φωτογραφίες)

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την Κιάρα Φεράνι και η ίδια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Είμαι μια χαρά. Θα μείνουμε δυο ημέρες. Στην Ελλάδα μ’ αρέσει το φαγητό, ο κόσμος, η θάλασσα, τα νησιά. Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα! Η χωριάτικη σαλάτα, είναι η αγαπημένη μου! Η ελληνική λέξη που ξέρω είναι το παρακαλώ», είπε αρχικά η Κιάρα Φεράνι και συνέχισε για τα μυστικά ομορφιάς της: «Προσπαθήστε να βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει, αντί να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα. Προσπαθώ να κοιμάμαι πολύ και να πίνω όσο το περισσότερο νερό μπορώ! Πάντα έχω μαζί μου κραγιόν και μάσκαρα».

«Λατρεύω τα νησιά σας, έχω πάει σε πάρα πολλά και πέρασα υπέροχα με τα παιδιά μου στην Μύκονο και στην Πάρο. Τα παιδιά μου δεν ήρθαν μαζί μου τώρα, γιατί θα μείνουμε μόνο δύο ημέρες για δουλειά», συμπλήρωσε η Κιάρα Φεράνι.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η influencer απάντησε: «Είμαι super έτοιμη για έναν νέο έρωτα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)