Celebrity

02 Οκτωβρίου 2024 16:14

Diddy: 120 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Diddy: 120 νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

-

Οι κατηγορίες εναντίον του Diddy συνεχίζουν να αυξάνονται.

Καθώς ο ράπερ παραμένει πίσω από τα κάγκελα μετά τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου με τις κατηγορίες για σεξουαλική παράνομη διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά για πορνεία, 120 νέα άτομα έχουν υποβάλει νέες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

«Θα αποκαλύψουμε αυτούς που συνέβαλαν σε αυτές τις πράξεις πίσω από κλειστές πόρτες», δήλωσε ο δικηγόρος από το Τέξας, Tony Buzbee, που εκπροσωπεί τους 120 κατήγορους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με το NBC News. «Θα προχωρήσουμε σε αυτήν την υπόθεση, ανεξαρτήτως του ποιον θα ενοχοποιήσουν τα στοιχεία».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ομάδα του έχει «συλλέξει φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα», τα οποία θα αποκαλύψουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους... πολλά βρώμικα μυστικά».

Οι κατηγορίες εναντίον του Diddy, σύμφωνα με τον δικηγόρο, περιλαμβάνουν «βίαιη σεξουαλική κακοποίηση ή βιασμό, σεξ με χρήση ναρκωτικών, διακίνηση βίντεο, καθώς και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων» και πρόσθεσε: «Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, αλλά λόγω της φύσης αυτής της υπόθεσης, θα βεβαιωθούμε απόλυτα ότι έχουμε δίκιο πριν προχωρήσουμε. Αυτά τα ονόματα θα σας σοκάρουν».

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι περισσότερα από 3.000 άτομα είχαν καταγγείλει τον Combs και ότι αυτός και η ομάδα του θα καταθέσουν αγωγές σε πολλές πολιτείες εντός των επόμενων 30 ημερών. Πρόσθεσε επίσης ότι θα κατονομάσουν και άλλους κατηγορούμενους αργότερα.

«Ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί με βάση στοιχεία και όχι εικασίες», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)