Celebrity

30 Σεπτεμβρίου 2024 21:15

Μελία Κράιλινγκ: Η on air συγκίνηση της ηθοποιού για τον θάνατο του πατέρα της - "Έφυγε απότομα"

Μελία Κράιλινγκ: Η on air συγκίνηση της ηθοποιού για τον θάνατο του πατέρα της - "Έφυγε απότομα"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, η Μελία Κράιλινγκ.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης! Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκινημένη όταν αντίκρισε την καλεσμένη του "Στούντιο 4" - "Στη μαμά σου χρωστάω"

Όσα είπε η Μελία Κράιλινγκ

«Ο μπαμπάς μου δεν πρόλαβε να δει τίποτα από μένα, μόνο μία ταινία μικρού μήκους που είχα κάνει. Ήταν όμως ο πιο σίγουρος απ’ όλους για μένα, ότι θα γίνω δηλαδή ηθοποιός.

Γεννήθηκα στην Ελβετία, γιατί εργαζόταν εκεί ο πατέρας μου για κάποια χρόνια. Ήρθαμε εγώ και η μητέρα μου στην Ελλάδα, διότι χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ζήτησε να πάω σε ένα ξενόγλωσσο σχολείο και καλά έκανε, γιατί ήθελε να ξέρεις ότι κάπως θα επικοινωνεί με την κόρη του.

Τα λέμε όλα με τη μητέρα μου, ήρθαμε κοντά επειδή δεν υπήρχε ο πατέρας μου. Θυμάμαι που έκανε 5 δουλειές, έβλεπα μία πολύ δυναμική πλευρά της θηλυκότητας και αυτό με έχει εμπνεύσει κάπως.

Είχα καλές σχέσεις με τον πατέρα μου αλλά δεν έκλεισε ο κύκλος μαζί του. Είχα μία καλή δεκαετία μαζί του, να επικοινωνώ μαζί του και να παίρνω πρωτοβουλίες για να συναντηθούμε.

Έφυγε απότομα. Είχε κάποια θέματα υγείας αλλά δεν περιμέναμε ότι θα… Αισθάνθηκα μετά από αυτό την ανάγκη να κάνω περισσότερα πράγματα, για να είναι περήφανος για μένα», είπε η Μελία Κράιλινγκ συγκινημένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)