Celebrity

30 Σεπτεμβρίου 2024 18:58

Πρίγκιπας Χάρι: Η εμφάνιση σε βραβεία με άψογο look (Photos)

Πρίγκιπας Χάρι: Η εμφάνιση σε βραβεία με άψογο look (Photos)

-

Ο Δούκας του Σάσεξ έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Ο Χάρι έδωσε το παρών τελετή απονομής των βραβείων WellChild ως πρέσβης της φιλανθρωπικής οργάνωση, μια θέση που κατέχει για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ηεπίσκεψη έχει ήδη εγείρει εικασίες για το αν ο Χάρι και ο εν διαστάσει αδερφός του ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα δουν ο ένας τον άλλον ή αν ο Δούκας θα κάνει ένα ταξίδι στη Σκωτία για να περάσει χρόνο με τον πατέρα του, τον Βασιλιά.

Φαίνεται απίθανο τα αδέρφια να έρθουν σε επαφή καθώς το ζευγάρι φέρεται να μην μίλησε όταν παρευρέθηκαν σε μια οικογενειακή κηδεία τον Αύγουστο στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάντως. Τα βραβεία WellChild γιορτάζουν την αφοσίωση εκείνων που μεριμνούν για ευπαθείς ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Ο Χάρι παρακολουθεί τακτικά την ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η WellChild, η εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει ένα πανεθνικό δίκτυο νοσοκόμων και προγράμματα υποστήριξης της οικογένειας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος θα απονείμει ένα βραβείο και θα εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία. Το look του, φυσικά ήταν για ακόμα μια φορά άψογο!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Χάρι

Χάρι

Χάρι

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)