Celebrity

Χθες 17:00

Νίνο: Η σπάνια εξομολόγηση για τα 2 του παιδιά - "Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο"

Νίνο: Η σπάνια εξομολόγηση για τα 2 του παιδιά - "Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube βρέθηκε ο Νίνο, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην ηθοποιό.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τα 2 παιδιά του, που αποτελούν τις μεγάλες του αδυναμίες.

Διαβάστε επίσης! Νίνο - Ζόζεφιν: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; Το αινιγματικό μήνυμα & το unfollow (Photos)

«Έγινα μπαμπάς το 2013. 6 Φεβρουαρίου ήρθε ο γιος μου και 23 Απριλίου η κόρη μου την επόμενη χρονιά. Τα παιδιά έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα. Δεν έγινε κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. Έχω ακούσει από πολύ μικρός ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα. Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις…Τι θες να κάνεις στη ζωή σου; Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος. Σε ό, τι μου άρεσε πήγαινα. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσω τα καλά. Ξεκίνησα πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός, έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον εαυτό μου 55 χρονών. Να με δω τώρα 12 χρόνια πριν και να του πω “φίλε είσαι πολύ μικρός ακόμα”…

Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου “ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά” και μου έχει μείνει αυτό. Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά. Και κάθε έτος είναι διαφορετικό», είπε μεταξύ άλλων ο Νίνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 25:22 λεπτό:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)