Media

21 Σεπτεμβρίου 2024 11:03

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Πρεμιέρα για τον Νίκο Μάνεση στον Alpha - Η αναφορά στη Φαίη Μαυραγάνη

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Πρεμιέρα για τον Νίκο Μάνεση στον Alpha - Η αναφορά στη Φαίη Μαυραγάνη

-

Το πρωί του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" με παρουσιαστή τον Νίκο Μάνεση.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλημέρισε τους τηλεθεατές για 8η σεζόν και στην έναρξη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε πως προέκυψε το όνομα της εκπομπής του.

Ακόμη, ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια αναφορά στη σύζυγό του, Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης! Νίκος Μάνεσης: Το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τα Σαββατοκύριακα μετά την αποχώρησή του

Όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης

«Όπως λέγαμε και διαδικτυακά πριν από λίγο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Τα μετράγαμε, τα μετράγαμε τα χρόνια... 8 μας βγαίνουν! 8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε. Τότε που, καλή του ώρα, ο Βασίλης Παπδρόσος, ο οποίος είναι τώρα στον ΣΚΑΪ, φίλος και εξαίρετος συνάδελφος, είχε μια ιδέα να ζωντανέψουμε τα Σαββατοκύριακα. "Θα κάνεις την εκπομπή;" μου λέει, "θα την κάνω αλλά θα μου δώσεις έναν λόγο, δεν θα παρέμβεις. Το όνομα δικό σου" του είπα. Και βρήκε το πιο άθλιο όνομα. "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση". Ούτε καν με τον Αυτιά, ούτε καν με την Μαυραγάνη, τίποτα», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν είναι δυνατόν! Α, και που είσαστε; Για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά...οι ειδήσεις αλλιώς και τώρα θα έχουμε και πολιτικό ρεπορτάζ μέσα, τρομάρα μας. Πάμε», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)