Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 00:25

Ντίνος Καρύδης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη (Photos)

Ντίνος Καρύδης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη (Photos)

-

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, μια είδηση που βύθισε τους θαυμαστές αλλά και τους οικείους του σε θλίψη. Ο ίδιος, ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Αργυροπούλου με την οποία απέκτησαν μαζί την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη.

Σε συνέντευξή του το 2022 στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Ντίνος Καρύδης μιλούσε για την αγάπη στην οικογένειά του αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Έχω δίπλα μου τη σύζυγο μου που είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία. Η πιο δίπλα, που ντρέπομαι να το πω, είναι η κόρη μου που αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο για να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι, την έκοψαν και οι μεν και οι δεν», δήλωνε ο Ντίνος Καρύδης.

Διαβάστε επίσης: Ντίνος Καρύδης: Οι ταινίες, οι σειρές στις οποίες έπαιξε & τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Καρύδης έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αφου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τον Οκτώβριο του 2023 ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί στο θέατρο Ήβη και στην πρεμιέρα «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.
Αμέσως μετά το τέλος της παράσταση η οικογένεια πόζαρε μαζί, ενώ στο πλευρό τους ήταν και ο Θοδωρής Αθερίδης αλλά και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ντίνος Καρύδης

Ντίνος Καρύδης

Ντίνος Καρύδης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)