Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 12:45

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: "Μέχρι τα 7,5 δεν μιλούσα, δέχθηκα bullying μέχρι και ξυλοδαρμό"

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: "Μέχρι τα 7,5 δεν μιλούσα, δέχθηκα bullying μέχρι και ξυλοδαρμό"

-

Ιστορία έγραψε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, καθώς ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα της με τον καλύτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε 1η σε 50.12 στα 50 μ. ύπτιο S4 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Γερμανίδα Τζίνα Μπότσερ (51.40) και τρίτη την Βραζιλιάνα Λίντια Βιέρα Ντε Κρουζ (52.00).

Το πρωί της Τρίτης η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε στο σχολείο.

"Δεν μιλούσα καμία γλώσσα. Άργησα να μιλήσω, ούτε τη μητρική μου γλώσσα μπορούσα. Μίλησα 7,5 ετών, οπότε στα σχολικά χρόνια όταν βλέπουν ένα παιδί να μη μιλά και να μην μπορεί να εκφραστεί και να πει τι το δυσκολεύει, ήταν ο εύκολος στόχος για να δεχθεί bullying, κοροϊδία. Δεν το κατανοούσα ακριβώς. Εγώ προσπαθούσα να φτάσω τις ηλικίες, αλλά εδώ δεν είχα κατακτήσει πρώτα άλλες δεξιότητες. Για μένα κάθε βήμα ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα όλα αυτά να τα ισορροπήσω.

Κάποια στιγμή στο γυμνάσιο έφτασε στο peak. Μέχρι ξυλοδαρμοί. Όταν έγινε αυτό που έγινε με την υγεία μου, είπα τι άλλο να γίνει; Ε, θα με δείρετε. Και; Όταν εγώ άρχισα να μη φοβάμαι, έλεγα ότι μου έχει συμβεί κάτι στη ζωή μου. Θες να κοροϊδέψεις; Κάνε το. Άρχισα κι εγώ να μη δείχνω τόσο φόβο, γιατί δείχνουμε τον καθρέφτη μας πολλές φορές, τον φόβο μας και τα βιώματά μας. Φτάνεις στο τέλμα και λες δεν έχω κάτι άλλο. Κι αν με δείρεις τι θα γίνει;" εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)