Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 21:55

Αντώνης Τσαπατάκης: Δείχνει με βίντεο πόσο δύσκολη ήταν η προσβασιμότητα στα δωμάτια του Ολυμπιακού χωριού

Αντώνης Τσαπατάκης: Δείχνει με βίντεο πόσο δύσκολη ήταν η προσβασιμότητα στα δωμάτια του Ολυμπιακού χωριού

-

Λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Αντώνης Τσαπατάκης μοιράστγκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο έδειξε πώς ήταν τα δωμάτια στα οποία διέμεναν στο Ολυμπιακό χωριό οι αθλητές και το πόσο μη προβάσιμα ήταν για εκείνους.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από την πόρτα των δωματίων υπήρχε ένα μικρό σκαλοπατάκι που δημιουργούσε δυσκολία στο να μπει κάποιος με αμαξίδιο σε αυτά. Η πόρτα ήταν αρκετά βαριά γιατί στο επάνω μέρος της είχε μια επιστροφή για να κλείνει. Στο δωμάτιο, ο τρόπος που ήταν τοποθετημένα τα έπιπλα, δεν άφηναν χώρο για να μπορεί να περάσει το αμαξίδιο και ο Αντώνης Τσαπατάκης χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές στο δικό του δωμάτιο, ώστε να έχει τον χώρο να μετακινηθεί με το αμαξίδιό του.

Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πιο δύσκολη η πρόσβαση στο δωμάτιο, το οποίο ήταν εξαρχής σχεδόν μη λειτουργικό.

Δες την ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)