Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 13:38

Βαρβάρα Κίρκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Βαρβάρα Κίρκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

-

Χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αποφάσισαν να τραβήξουν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε οριστικά, με την αποκάλυψη να γίνεται από την ίδια τη Βαρβάρα Κίρκη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

"Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα" ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Βαρβάρα Κίρκη.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού τους, η Βαρβάρα Κίρκη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Είναι εντάξει να κλείνουν κύκλοι, που ολοκλήρωσαν τον σκοπό τους, για να δημιουργείται ο χώρος, να ανοίξουν νέοι κύκλοι, φωτεινοί και κατάλληλοι για εμένα" έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε η Βαρβάρα Κίρκη.

Κιρκη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)