Celebrity

08 Σεπτεμβρίου 2024 10:00

Τζένιφερ Λόπεζ: Έτσι απάντησε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Τορόντο

Τζένιφερ Λόπεζ: Έτσι απάντησε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Τορόντο

-

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται εδώ και μήνες η Τζένιφερ Λόπεζ, με αφορμή τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η 55χρονη σταρ το βράδυ της Παρασκευής (06/09) βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Unstoppable".

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ είναι ο παραγωγός της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με τους Τζάρελ Τζερόμ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Πένια και Ντον Τσεντλ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα, που ήταν εντελώς ανοιχτό στα πλαϊνά και δεμένο με μαύρους φιόγκους.

Η ίδια σε δήλωση που έκανε στο αμερικάνικο People, αποκάλυψε ότι δίσταζε να φορέσει το εξαιρετικά αποκαλυπτικό φόρεμα της Tamara Ralph με τα πλαϊνά σκισίματα που συγκρατούνταν από μαύρους βελούδινους φιόγκους.

"Αισθάνθηκα καλά. Υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με το αν θα έπρεπε ή όχι. Και είπα, γ@@ το" είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: associated press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)