Celebrity

08 Σεπτεμβρίου 2024 09:30

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά το χρυσό μετάλλιο - "Για μένα ήταν η τελευταία χρονιά"

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά το χρυσό μετάλλιο - "Για μένα ήταν η τελευταία χρονιά"

-

Οι επιτυχίες της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου δεν σταματούν, καθώς η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4, το πρώτο της καριέρας της.

Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έγραψε ιστορία, ενώ λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα,μίλησε στην ΕΡΤ φανερά συγκινημένη.

"Τι τέλος! Πραγματικά το έλεγα κάθε φορά αυτό και με το που έφτασε, δεν ξέρω, βάζω τα κλάματα και μόνο που το σκέφτομαι, ρε παιδιά! Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ, έτυχαν τόσες αδικίες που έλεγα «είναι κρίμα». Κι όμως, λέγαμε ότι έχουμε ψυχή. Μια ημέρα πριν η συναθλήτρια μου, ένας υπέροχος άνθρωπος, μου έδωσε ένα γούρι το οποίο για μένα μάλλον ήταν πραγματικά γούρι και πήραμε την πρώτη θέση. Για μένα ήταν η τελευταία χρονιά και ήθελα, δεν ξέρω… ό,τι καλύτερο" είπε και ξέσπασε σε δάκρυα η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, ζητώντας συγνώμη.

"Ήθελα να τα δώσω όλα για όλα! Είχα ένα θέμα με τον πνεύμονα μου και σε όλα τα άλλα δεν μπορούσα να πάω καλά, δεν μπορούσα να μιλήσω για τίποτα. Έγραφαν ό,τι ήταν να γράψουν και έλεγα… ησυχία, στο τέλος θα δώσουμε ότι είναι να δώσουμε. Και το δώσαμε" είπε κατόπιν συγκινημένη η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)