Celebrity

06 Σεπτεμβρίου 2024 11:32

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της μετά τη γέννησή τους και οι ευχές για τα γενέθλιά τους

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της μετά τη γέννησή τους και οι ευχές για τα γενέθλιά τους

-

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, 6 Σεπτεμβρίου, για την Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς έχουν γενέθλια τα δίδυμα παιδιά της.

Η Υπουργός Τουρισμού, σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά και τα δυο παιδιά της έχουν γίνει η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κόρη και στον γιο της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στο κρεβάτι αγκαλιά με τα δίδυμα λίγο μετά τη γέννησή τους.

Δείτε επίσης! Όλγα Κεφαλογιάννη: Με φλοράλ φόρεμα και μεγάλα σκουλαρίκια στη συναυλία του Μίνωα Μάτσα στο Ηρώδειο

«6 Σεπτεμβρίου. Για εμένα η σπουδαιότερη μέρα του χρόνου! Με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών μου πριν 3 χρόνια, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα, άλλαξαν οι προτεραιότητες και τα όνειρά μου. Η μητρότητα είναι πραγματική τομή για τη ζωή κάθε γυναίκας κι εγώ απολαμβάνω κάθε στιγμή της! Αγάπες μου να έχετε υγεία, τύχη και να χαίρεστε την κάθε στιγμή! Με την ευχή και την ατελείωτη αγάπη μου», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)