Celebrity

26 Αυγούστου 2024 08:28

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε σχόλιο που δέχθηκε στα social media - "Ο κύριος αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφία μου και…"

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε σχόλιο που δέχθηκε στα social media - "Ο κύριος αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφία μου και…"

-

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ζωή της.

 Η παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έτσι έχει αναπτύξει μια “δυνατή σχέση” με τους ακολούθους της και απαντά σε σχόλια που δέχεται είτε αυτά είναι θετικά, είτε αρνητικά.

 Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη για "Mega Καλημερα": "Από την αρχή της περσινής σεζόν είχα κάνει παντελώς ξεκάθαρη την πρόθεσή μου να…"

 Πρόσφατα λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε σε ένα σχόλιο που δέχθηκε από έναν άνδρα, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία της στα social media και έγραψε: «Δείτε πως είναι σήμερα η Αλγερινή μποξέρ, Ιμάν Κελίφ».

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε το προφίλ του συγκεκριμένου άνδρα και έγραψε: «Αυτός είναι ο «κος» … Δεν τον ξέρω, δεν με γνωρίζει. Ξέρω μόνο πως είναι πατέρας μιας ανήλικης κόρης, όπως φαίνεται στο προφίλ του.

 Ο «κύριος …» αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφία μου και να τη συνοδεύσει με αυτό το σχόλιο. Δεν θα το προσδιορίζω. Από μόνο του προσδιορίζει τον ίδιο. Ας ευχηθούμε το κοριτσάκι του στην πορεία της ζωής του να βρει άντρες με χιούμορ».

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)