Celebrity

25 Αυγούστου 2024 14:25

Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο από το λούνα παρκ με την κόρη της & το μήνυμά της! "Την επόμενη ημέρα, άκουσα τα τραγικά νέα…"

Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο από το λούνα παρκ με την κόρη της & το μήνυμά της! "Την επόμενη ημέρα, άκουσα τα τραγικά νέα…"

-

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στο πατρικό της στην Πρέβεζα και περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα, μαζί με την κόρη της επισκέφθηκε το λούνα παρκ και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram ένα βίντεο από τις ανέμελες στιγμές τους.

Ωστόσο, με αφορμή το τραγικό συμβάν στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής και το θάνατο ενός νεαρού αγοριού, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της ενώ αποκάλυψε πως από μικρή δεν ήθελε να πηγαίνει!

Δείτε επίσης - Δείτε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες με την κόρη της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Εύβοια

«Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ. Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική. Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δε νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο. Κρατάω όμως αυτή τη γλυκιά στιγμή και ανάμνηση, βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη μου. Και επειδή το Instagram για μένα, είναι και μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ξεχωριστών στιγμών της ζωής μου, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της από το λούνα παρκ:

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)