Celebrity

07 Αυγούστου 2024 10:29

Ήβη Αδάμου: Στη Σαντορίνη με τον Μιχάλη Κουινέλη - Η φωτογραφία με φόντο την Καλντέρα

Ήβη Αδάμου: Στη Σαντορίνη με τον Μιχάλη Κουινέλη - Η φωτογραφία με φόντο την Καλντέρα

-

Στη Σαντορίνη βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης ΚουινέληςΤο ζευγάρι, μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, γεμάτη συναυλίες και εμφανίσεις, απολαμβάνει το καλοκαίρι του σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε φωτογραφίες τους με φωτό την Καλντέρα, ενώ δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το ασορτί ντύσιμο τους, αφού η Ήβη Αδάμου φόρεσε γαλάζιο φόρεμα και ο Μιχάλης Κουινέλης γαλάζια βερμούδα με λευκό μπλουζάκι. Στο ταξίδι μαζί τους, ήταν και η κόρη τους, Ανατολή, με την οποία η τραγουδίστρια είχε επίσης δημοσιεύσει φωτογραφίες

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ' αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ» έχει πει η Ήβη Αδάμου αναφορικά με την σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και την μητρότητα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


View this post on Instagram

A post shared by ??Ivi Adamou?? (@iviadamou_)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)