Celebrity

03 Αυγούστου 2024 19:57

Χέιλι Μπίμπερ: Με κόκκινο μίνι φόρεμα λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της μωρό - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Χέιλι Μπίμπερ: Με κόκκινο μίνι φόρεμα λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της μωρό - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

-

Η Χέιλι Μπίμπερ μετρά αντίστροφα για να υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Τζάστιν! Την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, το 27χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και δείχνει την κοιλίτσα της φορώντας της ένα κομψό, κόκκινο, μίνι φόρεμα. Mάλιστα, στον λαιμό της φοράει ένα κολιέ που έχει το γράμμα «Β», από το επίθετό της.

Διαβάστε επίσης: Χέιλι Μπίμπερ: Το πρώτο της εξώφυλλο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! "Το διαδίκτυο είναι τρομακτικό μέρος για μία έγκυο"

Η Μπίμπερ περιμένει το πρώτο της μωρό με τον 30χρονο τραγουδιστή σύζυγό της, αφού ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης τους σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 9 Μαΐου. «Ακούω ό,τι θέλει το μωρό. Αν το μωρό θέλει πίτσα μια μέρα, εμείς θα φτιάξουμε πίτσα. Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Ακούς και διαβάζεις τόσες πολλές, τραυματικές ιστορίες τοκετού και δύσκολες στιγμές. Και ξέρω ότι όλα αυτά είναι πολύ αληθινά», ανέφερε η Χέιλι Μπίμπερ σε συνέντευξή της! «Θα μπορούσα να κρύψω την εγκυμοσύνη μου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αλλά δεν ήθελα να έχω στρες και να καταπιέζω τη χαρά μου. Ένιωθα ότι κρατάω ένα μεγάλο μυστικό και δεν αισθανόμουν ωραία. Ήθελα να έχω την ελευθερία του να βγαίνω έξω και να απολαμβάνω τη ζωή μου», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε τη φωτογραφία:

biber

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)