Celebrity

03 Αυγούστου 2024 17:29

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους, Αιμιλία έγινε 9 ετών & ο προπονητής δημοσίευσε φωτογραφίες της

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους, Αιμιλία έγινε 9 ετών & ο προπονητής δημοσίευσε φωτογραφίες της

-

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιορτάζουν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης, η οποία και γίνεται 9 ετών. Η Αμαλία Σπανούλη, γιορτάζει και ο μπαμπάς της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την κόρη του.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ζευγάρι από το 2007. Παντρεύτηκαν την 1η Δεκεμβρίου του 2009 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 24 Ιουνίου 2011 πραγματοποίησαν και θρησκευτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση (γενν. 2010), τον Βασίλη (γενν. 2012), τον Δημήτρη (γενν. 2013), την Αιμιλία (γενν. 2015), την Αναστασία (γενν. 2017) και την Αλεξάνδρα (γενν. 2020).

«Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για εμένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μια χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά, αλλά θέλαμε πολλά. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και το ίδιο και η γυναίκα μου. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη την ώρα με τα παιδιά και περνάμε καλά μαζί τους. Είναι ένα θαύμα, αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια μας. Δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στην ζωή. Είμαστε ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω Θεώ την έχουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Βασίλης Σπανούλης - Δείτε τις φωτογραφίες με την κόρη του:

χοψονιδου

χοψονιδου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)