Celebrity

02 Αυγούστου 2024 22:58

Ιωάννα Τούνη: Το roadtrip στην Αλβανία με τον γιο της, Πάρη & τους φίλους της (Video)

Ιωάννα Τούνη: Το roadtrip στην Αλβανία με τον γιο της, Πάρη & τους φίλους της  (Video)

-

Ένα διαφορετικό roadtrip επέλεξε να κάνει η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της, Πάρη και τους φίλους της. Από την εξόρμηση, απουσιάζει ο σύντροφός της. Η influecer, έκλεισε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και ετοίμασε ξανά βαλίτσες! Μετά τη Μύκονο, την Κέρκυρα, το camping στους καταρράκτες του Ταξιάρχη, η Ιωάννα Τούνη, ξεκίνησε για roadtrip μαζί με τους φίλους της και τον μικρό Πάρη, για την Αλβανία.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο προσπαθούν να βάλουν τις βαλίτσες τους μέσα στο αυτοκίνητο. Η Ιωάννα Τούνη, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ο μικρός Πάρης είναι παντού μαζί της και σε ανάρτησή της στο Instagram, τόνισε:

"Ήθελα να πω από την καρδιά μου στις μαμάδες που με ακολουθούν και μου λένε “μπράβο που βγαίνεις έξω με το παιδί”. Θέλω και εσείς να το κάνετε. Δεν θέλω καμία μαμά να νιώθει ενοχικά και να κλείνεται σπίτι για κάποιο λόγο με το παιδί της και να σκέφτεται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life.

Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ότι έχεις ένα μωρό και να το σεβαστεί. Δεν θέλω να κλείνεστε σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού. Μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, γυμναστήριο, μπορείτε να πάτε ταξίδια, βόλτα να πιείτε το ποτό σας, Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε αυτή η μαμά που θέλετε. Μπορείτε. Σίγουρα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)