Celebrity

01 Αυγούστου 2024 11:57

Έγκυος για δεύτερη φορά η Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Έγκυος για δεύτερη φορά η Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

-

Στιγμές ευτυχίας για την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή, οι οποίοι θα γίνουν και πάλι γονείς.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ μπροστά της βλέπουμε τον γιο της.

"Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευαγγελία Συριοπούλου, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να στέλνους τις ευχές τους.

Θυμίζουμε πως η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν στα Καλύβια της Αττικής τον Σεπτέμβριο του 2023. Την ίδια μέρα ωστόσο, πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους που ήρθε στη ζωή τον Οκτώβριο του 2021 και πήρε το όνομα, Νικόλας.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό για τον σύζυγό της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε εξομολογηθεί: "Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα.

Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνει.

Τον παρακαλάω να πάμε σε μια πρεμιέρα και του λέω “να βγάλουμε μια φωτογραφία, θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω άντρα”. Νιώθει αμήχανα με τον χώρο. Είναι οικονομολόγος και ευτυχώς τα οικονομικά μου τα κάνει αυτός. Έχω τον άνθρωπό μου για αυτό".

Πηγή φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)