Celebrity

30 Ιουλίου 2024 22:27

Νίκος Μουτσινάς: Η νέα ανάρτηση μετά την απώλεια που βίωσε - "Δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω"

Νίκος Μουτσινάς: Η νέα ανάρτηση μετά την απώλεια που βίωσε - "Δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω"

-

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχασε τον πολυαγαπημένο του σκύλο, που φώναζε χαϊδευτικά Αντούλη. Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα και ένα βίντεο με διάφορες στιγμές τους τα τελευταία χρόνια, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 30/7, έκανε μια νέα ανάρτηση, αναφέροντας πως ο Άντη έφυγε από την ζωή εδώ και 15 μέρες, με τον ίδιο να καταφέρνει μόλις σήμερα να κάνει το βίντεο με τους δυο τους.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας.. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες για να καταφέρω να κάνω αυτό το βίντεο για τον Αντούλη.. για να υπάρχει και εδώ ανάμεσα σε στιγμές απ’ την καθημερινότητα και την ζωή μου σαν άλμπουμ… κι όποτε θέλω να το βλέπω.. έχω να θυμάμαι πολλά.. δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο… Η ανιδιοτελής αγάπη που νιώθουμε από τα ζωάκια μας, όταν φύγει, κάνει πολύ θόρυβο μέσα στο κενό που αφήνει.. (δεν είμαι μελό, αλλά αυτό είναι το συναίσθημα) Οι κύκλοι κλείνουν, αυτό το ήξερα απ’ την αρχή που τον βρήκαμε και τον πήραμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω.. Είμαι τυχερός γιατί έχω αλλά δύο “τέρατ” να με αγαπούν και να τα αγαπάω..» γράφει ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Νίκος Μουτσινάς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)