Celebrity

24 Ιουλίου 2024 17:00

Χέιλι Μπίμπερ: Το πρώτο της εξώφυλλο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! "Το διαδίκτυο είναι τρομακτικό μέρος για μία έγκυο"

Χέιλι Μπίμπερ: Το πρώτο της εξώφυλλο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! "Το διαδίκτυο είναι τρομακτικό μέρος για μία έγκυο"

-

Η Χέιλι Μπίμπερ και ο Τζάστιν Μπίμπερ σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το νεαρό μοντέλο παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό W Magazine ενώ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο.

Η Χέιλι Μπίμπερ μίλησε για την εγκυμοσύνη της ενώ αποκάλυψε τον λόγο που για ένα μεγάλο διάστημα την κράτησε κρυφή.

 Δείτε επίσης - Χέιλι Μπίμπερ: Αποκάλυψε το σύμπτωμα της εγκυμοσύνης της που την ταλαιπωρεί

«Ακούω ό,τι θέλει το μωρό. Αν το μωρό θέλει πίτσα μια μέρα, εμείς θα φτιάξουμε πίτσα. Το διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό μέρος για μια έγκυο γυναίκα. Ακούς και διαβάζεις τόσες πολλές, τραυματικές ιστορίες τοκετού και δύσκολες στιγμές. Και ξέρω ότι όλα αυτά είναι πολύ αληθινά», ανέφερε η Χέιλι Μπίμπερ.

View this post on Instagram

A post shared by W Magazine (@wmag)

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε ότι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είχε πρωινές ναυτίες αλλά έχει προσλάβει ιδιωτικό σεφ για να ετοιμάζει δείπνα στο σπίτι της.

«Ειλικρινά μπόρεσα να το κρατήσω κρυφό γιατί η κοιλιά μου παρέμεινε μικρή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που έφτασα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Οπότε και το ανακοίνωσα. Μπορούσα μέχρι τότε να φοράω μεγάλα σακάκια και γενικά τέτοια ρούχα και να μην φαίνεται», εξήγησε η Χέιλι Μπίμπερ.

«Θα μπορούσα να κρύψω την εγκυμοσύνη μου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αλλά δεν ήθελα να έχω στρες και να καταπιέζω τη χαρά μου. Ένιωθα ότι κρατάω ένα μεγάλο μυστικό και δεν αισθανόμουν ωραία. Ήθελα να έχω την ελευθερία του να βγαίνω έξω και να απολαμβάνω τη ζωή μου», πρόσθεσε η Χέιλι Μπίμπερ.

View this post on Instagram

A post shared by W Magazine (@wmag)

Τέλος, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε: «Οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη κι όλας μέρα. “Χωρίζουν, μισούν ο ένας τον άλλον”. Είναι σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Προσποιούμουν ότι δεν με πονάει. Προσπαθούσα να σκέφτομαι ότι έτσι είναι τα πράγματα και οι άνθρωποι και όσα θα λέγονται. Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν σταμάτησε ποτέ να με πονάει και να με ενοχλεί λιγότερο».

View this post on Instagram

A post shared by W Magazine (@wmag)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)