Celebrity

05 Ιουλίου 2024 11:50

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο λόγος που δείχνει πλέον στα social media τα πρόσωπα των παιδιών της & η νέα αναφορά στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο λόγος που δείχνει πλέον στα social media τα πρόσωπα των παιδιών της & η νέα αναφορά στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

-

Μπορεί στο παρελθόν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης να μην έδειχναν στα social media τα πρόσωπα των παιδιών τους, όμως αυτό έχει αλλάξει, όπως παρατήρησαν οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι. Η ίδια, σε πρόσφατο Q&A της απάντησε για ποιον λόγο έγινε αυτή η αλλαγή και έκανε μια νέα αναφορά στον ποδοσφαιριστή.

"Γιατί αποφάσισες να δείχνεις τα πρόσωπα των παιδιών σου τώρα"; Την ρώτησαν με την Ζέτα Θεοδωροπούλου να απαντά:

"Το έκανα γιατί έχει εκτεθεί ήδη ο μεσαίος μου γιος στην τηλεόραση και εφόσον πριν λίγο καιρό τα έκθεσε σε story ο μπαμπάς τους, κατάλαβα ότι δεν τον ενοχλεί πια. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν θα το ξανακάνω.. Αν και μου έχουνε κάνει ήδη πάρα πολλές προτάσεις για οικογενειακή φωτογράφιση σε γνωστά περιοδικά και έχω αρνηθεί".

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ζετα

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)