Celebrity

02 Ιουλίου 2024 19:30

Συγκλονίζει η Ελπίδα: "Μετά τον θάνατο του άνδρα μου έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου"

Συγκλονίζει η Ελπίδα: "Μετά τον θάνατο του άνδρα μου έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η Ελπίδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απώλειες που βίωσε, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Όσα είπε η Ελπίδα

Αναφερόμενη στον Τόλη Βοσκόπουλο, η Ελπίδα είπε: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, έπεσα κάτω ξερή. Δεν έσπασα τίποτα. Η συνεργασία με τα Ημισκούμπρια για το “Ντισκοτέκ” ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο».

«Δε ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Πηγαίναμε βόλτα στην Ερμιόνη και μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο “έφυγε” στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα από πίεση και το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά. Αργότερα, ήρθε και η απώλεια του εγγονιού μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο», αποκάλυψε ακόμη η Ελπίδα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)