Celebrity

01 Ιουλίου 2024 19:40

Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει την αντίδρασή της όταν η μητέρα της δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει εξαιτίας της άνοιας

Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει την αντίδρασή της όταν η μητέρα της δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει εξαιτίας της άνοιας

-

Καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε στην παρουσιάστρια για το πρόβλημα της υγείας της μητέρας της, που πάσχει από άνοια.

«Έχεις μια άρνηση, πιστεύεις ότι την άλλη μέρα θα σε γνωρίσει. Νόμιζα ότι ήταν μια φάση και την άλλη ημέρα θα με γνωρίσει…Όταν αυτό αρχίζει και γίνεται καθημερινά, όταν δεν γυρίζει να σε κοιτάξει, όταν μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο, ενώ είσαι πολύ προετοιμασμένος ότι αυτό θα συμβεί, η πρώτη μου αντίδραση είναι ότι το πήρα προσωπικά, ότι κάτι έχει μαζί μου. Τόσο λάθος και τόσο βασανιστικό.

Μέχρι να καταλάβεις ότι εκείνη τη στιγμή δεν μιλάς με τον άνθρωπό σου αλλά με την ασθένειά του, έχεις ματαιωθεί τόσο πολύ, έχεις γίνει τόσο χάλια. Το να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπός σου έχει μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο και δεν είναι ο άνθρωπός σου, είναι πολύ δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το podcast με καλεσμένη την Ελένη Ράντου και στη λεζάντα έγραψε: «Στο νέο podcast του Mariabacodimou.com η αγαπημένη μου φίλη @eleni_rantou μιλάει για τη δοκιμασία του φροντιστή γονέα με άνοια. Ζει αυτή τη δύσκολη συνθήκη εδώ και μερικά χρόνια. Με την ευθύνη της φροντίδας και τον ψυχικό πόνο για ένα γονιό που δεν σας αναγνωρίζει , είναι ακόμα εδώ, μα έχει φύγει . Παρά πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε αυτή τη δύσκολη θέση και ελπίζω αυτό το podcast να σας βοηθήσει».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)